Sanctum - Cameron Bu Kez Yapımcı Olarak Geliyor

Terminator 2: Judgement Day, Titanic ve son olarak da Avatar gibi büyük bütçeli ve bütçesi orantısında da getirisi olan filmler ile hafızalara kazınan James Cameron bu kez yapımcı koltuğundan seyircileri selamlayacak.

Sıradaki yönetmenlik projesi hakkında spekülasyonlar yapıladursun, James Cameron Avatar sonrası hiç vakit kaybetmeden yapımcılık koltuğuna oturarak bir 3 boyutlu filme daha adını yazdırdı: Sanctum.

Kelime anlamı "Kutsal Mekan" olan filmin konusu kısaca; bir mağarayı keşfe giden ekibin hiç hesaba katmadıkları bir olay sonrası yüzlerce metre aşağıda bulunan ve su ile dolmaya başlayan mağaralarda mahsur kalması ve buradan kurtulma çabasının hikayesi. Oyuncu kadrosuna bakıldığında; Van Helsing filminde Dracula'yı, The League of Extraordinary Gentlemen'da ise yine kötü karakter olan "M"i canlandıran Richard Roxburgh ve Fantastic Four filminde elastik adam Reed Richards'ı canlandıran Ioan Gruffudd dışında tanıdık bir sima bulunmuyor.

Filmin gösterime giriş tarihi 4 Şubat 2011 olarak açıklanmış bulunmakta. Bundan sonra James Cameron'ın adının geçtiği tüm filmlerde de beklentimiz olacağı gibi, bu film de 3D olarak gösterime girecek.

Filmin hikayesinden çok büyük bir derinlik beklememekle birlikte; sualtı sahnelerindeki çekim ve görüntü aktarımı açısından başarılı bir yapım olacağını düşünüyorum. Ne de olsa James Cameron Titanic filmi zamanından beri sualtı konusunda tecrübe sahibi olduğunu her zaman belli etmeye çalışan biri olmuştur.


Filmin imdb linki şurada;

Sadece Cameron'ın adı için bile hatırı sayılır bir gişe yapacağından hiç kuşkum yok..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder